صفحه 1 : ورزش صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : اندیشه صفحه 8 : فرهنگی

۱۸
آبان
۱۴۰۴

شماره
۶۰۲۹

امروز: ۱۸ (آبان) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Sunday 2025 (Nov) 09

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر*: مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی استان همدان خبر داد: جشنواره و نمایشگاه اقوام و عشایر ایران از تاریخ 19 تا 24 آبان‌ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان همدان برگزار می‌شود.
به گزارش هگمتانه، مسعود دهبانی صابر بیان کرد: این رویداد فرهنگی با حضور هنرمندان بومی و اقوام مختلف کشور با هدف پاسداشت آئین‌ها، سنت‌ها و آداب‌ و رسوم محلی اقوام ایرانی، فضایی پرشور و فرهنگی برای بازدیدکنندگان فراهم خواهدساخت.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی استان همدان هدف از برگزاری این نمایشگاه را ایجاد شور و نشاط اجتماعی و ایجاد وفاق و همدلی و نزدیکی هرچه بهتر اقوام ایرانی وآشنایی مردم استان کهن همدان با آداب و رسوم قومیت‌های مختلف کشور پهناورمان ایران اعلام کرد.
وی افزود: این نمایشگاه در فضایی به مساحت 3200 مترمربع و با حضور 120 غرفه عرضه سوغات استان‌ها و 50 صنعتگر فعال در حوزه صنایع‌دستی برپا می‌شود. در این رویداد، تولیدکنندگان و هنرمندان از سراسر کشور به معرفی آثار، محصولات و هنرهای اصیل بومی خود می پردازند
به نقل از روابط عمومی شرکت نمایشگاه‌های بین المللی استان همدان، دهبانی صابر گفت: برگزاری این جشنواره با همکاری و مساعدت استانداری همدان، شهرداری همدان، سازمان امور عشایر استان همدان، اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری استان همدان، سازمان جهاد کشاورزی استان و سازمان امور عشایر استان همدان، شرکت سفیران و به همت شرکت نمایشگاه‌های بین المللی استان با هدف معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، گردشگری و اقتصادی استان‌ها، همچنین حمایت از تولیدات داخلی برنامه‌ریزی شده است.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: